IPI_TOP_our-sicav-pv_G104821258_20_630x215

Onze Parvest sicav

105 fondsen, in 7 beleggingsklassen, toegesneden op 6 behoeften, in 5 valuta's en 33 landen.*

Parvest is aanwezig in meer dan 30 landen en dekt alle beleggingsklassen en beheerstijlen. Het Parvest-team bundelt de voornaamste expertises van de teams van BNP Paribas Investment Partners.

Elke klant is immers anders: hij kan voorzichtig of nieuwsgierig zijn, op zoek zijn naar een extra inkomen, een droom najagen of zijn pensioen voorbereiden. Met het aanbod van Parvest vindt u gemakkelijk de beleggingsoplossing die aan het profiel van uw klant en zijn specifieke noden beantwoordt:

  • Veiligheid – voorzichtig beleggen om de risico’s te beperken
  • Gelijkmatig rendement – om van een extra inkomen te genieten
  • Hoge groei – om te profiteren van de beloften van de opkomende markten
  • Keuze – om de beleggingen te spreiden
  • Zinvol beleggen – om de nadruk op maatschappelijk verantwoorde thema’s te leggen
  • Voorbereid zijn – om te beleggen in de toekomst

Een volledig aanbod van Parvest-fondsen ligt klaar voor uw klanten waarmee ze hun beleggingen kunnen spreiden en hun portefeuille kunnen aanpassen naarmate hun behoeften en het marktklimaat wijzigen

*Source : BNP Paribas Investment Partners per 31 Oktober 2015

1. Parvest is een sicav naar Luxemburgs recht die aan de UCITS IV-richtlijn beantwoordt. Een belegging in Parvest is onderhevig aan marktschommelingen en aan het risico dat inherent is aan beleggingen in effecten. De waarde van beleggingen en de inkomsten ervan kunnen zowel stijgen als dalen. Het is mogelijk dat beleggers hun initiële inleg niet terugkrijgen.