IPI_TOP_lettre-sri_P148_630x215

SRI Nieuws

SRI Nieuws presenteert tot nadenken stemmende inzichten en meningen van deskundigen bij BNP Paribas Investment Partners. Die inzichten en meningen gaan over sociale en milieukwesties die er voor de belegger toe doen.

In deze editie van onze halfjaarlijkse nieuwsbrief over duurzaam en verantwoord beleggen voor de professionele belegger:

Green is the new blue

 

Dit document kan jargon bevatten. Daarom is het niet aanbevolen voor lezers zonder professionele beleggingservaring.

Over hetzelfde onderwerp:

TH_TOP_article_274722677_630x215
February 8, 2017

CO2-voetafdruk van onze fondsen

Als ondertekenaar van de Montreal Pledge1 maakt BNP Paribas Investment Partners werk van de meting en publicatie van de CO2-voetafdruk van haar fondsen en maakt zo duidelijk hoeveel broeikasgassen, waaronder kooldioxide (CO2), de bedrijven waarin een fonds belegt uitstoten.

Smart Food
December 9, 2016

Parvest SMaRT Food

Verantwoord beleggen voor jezelf en voor de wereld. Dat kan met Parvest SMaRT Food, een aandelenfonds dat belegt in bedrijven uit de voedselketen met oog voor milieu, maatschappij en gedegen bestuur en dat oog heeft voor beleggingsresultaten op de lange termijn. Parvest SMaRT Food kiest voor bedrijven uit alle fasen van de voedselketen, van de productie over de distributie, tot de verwerking, de verpakking en het transport.    

IPI_THEM_sri_velo-sri_960x215
March 21, 2015

Duurzaam en verantwoord beleggen

Duurzaam beleggen in de toekomst

Vragen?

Ontvangt u graag een papieren versie van deze publicatie (op gerecycled papier)? Hebt u vragen of feedback over deze publicatie? Neem dan contact met ons op via publicationcentre@bnpparibas-ip.com