Fitchrating
 
Static

Beleggingsfilosofie

18/02/2011
Beleggingsfilosofie

Beleggingsoplossingen voor vandaag én morgen.

Met onze brede deskundigheid op het gebied van vermogensbeheer en 60 autonome beleggingscentra in de hele wereld trachten wij aan alle vereisten van beleggers van vandaag te voldoen. Wij bieden u inderdaad voor elke fase van de marktcyclus de beleggingsoplossing die zo goed mogelijk op uw behoeften is toegesneden. Dat doen wij onder meer met één van de grootste en meest gediversifieerde fondsenscala’s in de sector en beleggingen in het hoogste kwartiel in veel beleggingsklassen.

Veel van onze beleggingsfondsen kunnen op een hoge rating van ratingbureaus zoals Standard & Poor’s en Morningstar bogen.
En er zijn amper andere vermogensbeheerders met een dergelijk aanbod te vinden met evenveel fondsen met vier of vijf sterren van Morningstar dan wij met ons toonaangevende Luxemburgse vlaggenschipfonds.

Voorts kunnen onze relatiebeheerders exact inspelen op uw behoeften en u een product aanbieden dat zo nauw mogelijk bij uw huidige en toekomstige vereisten aansluit. Dat geldt zowel voor uw doelstellingen betreffende risico en rendement als voor de beleggingsklassen of de naleving van de eisen van uw fiscus en toezichthouder. Onze oplossingen en adviezen geven blijk van onze nauwe band met u en maken ten volle gebruik van de gespecialiseerde knowhow van één of meer van onze Investment Partners.